Facebook Pixel
9,5 klanttevredenheid ++ Ruim 15 jaar ervaring ++ afhalen mogelijk ++ voor 14:00 besteld morgen in huis ++ Gratis verzending vanaf 50 euro
Colombo Bi Clear

Colombo Bi Clear

Miyagi Bacto Clay

Zo laag als € 20,03 Normale prijs € 22,25
Miyagi ‘Bacto-Clay’ is een mix van mineralen en mineraliserende bacteriën die ervoor zorgen dat uw vijverwater kraakhelder wordt. De hoogwaardige montmorilloniet clay zorgt ervoor dat zwevende deeltjes in de vijver worden gebonden. De mineraliserende bacteriën eten de geklonterde vuildeeltjes op waardoor er weinig voeding beschikbaar is voor (vaak ziekteverwekkende) vrij zwemmende bacteriën. De mineralen uit de Bacto-Clay zorgen tevens voor een superieure huidkwaliteit van uw vissen en verhogen ook de vitaliteit.
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Miyagi Bacto Clay
Klei met mineraliserende bacteriën voor kraakhelder en gezond vijverwater. Miyagi ‘Bacto-Clay’ is een mix van mineralen en mineraliserende bacteriën die ervoor zorgen dat uw vijverwater kraakhelder wordt. De hoogwaardige montmorilloniet clay zorgt ervoor dat zwevende deeltjes in de vijver worden gebonden. De mineraliserende bacteriën eten de geklonterde vuildeeltjes op waardoor er weinig voeding beschikbaar is voor (vaak ziekteverwekkende) vrij zwemmende bacteriën. De mineralen uit de Bacto-Clay zorgen tevens voor een superieure huidkwaliteit van uw vissen en verhogen ook de vitaliteit. Gebruik wekelijks: 1 maatschepje per/2000 L vijverwater. Droog bewaren, buiten bereik van kinderen.
Meer informatie
Description Klei met mineraliserende bacteriën voor kraakhelder en gezond vijverwater. Miyagi ‘Bacto-Clay’ is een mix van mineralen en mineraliserende bacteriën die ervoor zorgen dat uw vijverwater kraakhelder wordt. De hoogwaardige montmorilloniet clay zorgt ervoor dat zwevende deeltjes in de vijver worden gebonden. De mineraliserende bacteriën eten de geklonterde vuildeeltjes op waardoor er weinig voeding beschikbaar is voor (vaak ziekteverwekkende) vrij zwemmende bacteriën. De mineralen uit de Bacto-Clay zorgen tevens voor een superieure huidkwaliteit van uw vissen en verhogen ook de vitaliteit. Gebruik wekelijks: 1 maatschepje per/2000 L vijverwater. Droog bewaren, buiten bereik van kinderen.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Miyagi Bacto Clay

No Related Posts